Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miért kell újratelepítsem...

Miért kell újratelepítsem minden egyes indításnál az iGO-t? Android Lollipop 5. 0.2

Figyelt kérdés

Az előző telefonomon tökéletesen működött, viszont ezen ahányszor bele akarok lépni, annyiszor kell újratelepítsem az egész programot. Mi lehet a gond? Hogyan oldjam meg a problémád?

Samsung Galaxy Core LTE - Android Lollipop 5.0.2

2015. aug. 4. 17:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Néhány részlet: a program, térképek stb. az SD kártyán van. Az iGO-t feltelepítettem az SD kártyáról és kinn van a tálcán. Na ha ott rálépek, onnan is újra kell telepíteni állandóan.
2015. aug. 4. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyan nem ezzel, hanem más programmal én is jártam hasonlóan.

A frisebb ROMmal nem működött az Istennek se.

Azóta (más tapasztalatból is) megfogadtam, csak akkor frissítek, ha valami olyat ígér az új, amit nem tud a régi.

Nem frissítettem és nincs semmi gondom.

Próbáld kitörölni a save könyvtárat újratelepítés előtt..

2015. aug. 4. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Belső tárhelyre kell tenned a progit, azért kell mindig újratelepítened, mert valószínű hogy a külső memóriába tetted (SD kártya) és az android 4.4-5.0 nem tud adatokat írni a külső tárhelyre, így nem tudja létrehozni a szükséges fájlokat a profilhoz. :)
2015. aug. 9. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Igy van, ahogy az utolsó írta. 4.3 fölött nem írnak sd kártyára az androidos készülékek.Belső memóba kell rakni mindent és onnan is telepíteni, viszont ez nem inden IGO hajlandó megtenni, tehát ne lepődj meg, ha onnan sem indul, vagy hibát ír ki.
2015. aug. 14. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!