Jáksó László GPS hangját be lehet tenni az androidos iGO SzülinApp alkalmazásba?
elsőhöz:
.hun10th.obb mappában egy main.521564..... .obb 139MB fájlt.
Nevezd át *.ZIPre és a CONTENT tartalmon belül a VOICE mappába másold be a JÁKSÓ.zip hangfájlt, szerintem így már kiválasztható lesz.
Aztán persze nevezd vissza *.OBB-re mert különben sose találja meg.
Done, megcsináltam én is mindent, kiválasztani mégsem lehet a hangok között, egyszerűen nincs ott.
Próbáltam egy gyári hang file-jait felülírni, nem működött.
Próbáltam berakni Hun-m1-stb névvel, hátha, úgy sem engedte meg kiválasztani. Egyszerűen nem listázza ki.
Azért mert át kéne fordítani angolra a beszéd nevét!
Én is próbáltam a Cigányal ugyan ezt de utánna rá jöttem, hogy mind2-ben a nevek (Cigány,Jáksó) magyarul vannak beleírva (Jobra,Balra,Hajts be a körforgalomba stb..)
De az eredetibe viszont angolul van!
Ne keverjétek a könyvtárakat....
Szóval ide kell bemásolni a Voice-Hun-celeb-m1-lua.zip fájlt, de zip formátumban, nem átnevezve stb:
eszközmemória\Android\data\com.nng.igo.primong.hun10th\files\content\voice
Annyit hozzá tennék, hogy a content/voice nem létezik alapból. Ne essen pánikba senki. Csak simán hozd létre őket és másold be a zip-et. Állítgatni sem kellett semmit angolra. Egyből megjelent a listában és már használható is.
Amúgy köszönöm a válaszokat. Én is az itteniek alapján tudtam beállítani! Csak ez a mappa csinálgatósdi jött saját kútfőből végső elkeseredésben mert sehol nem találtam őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!