Nem talál GPS jelet a mobilom. Lenovo a536-os. Mi lehet a baj?
Google térkép sem találja a pozíciód?
Elég felhős ma az idő, ilyenkor nehezebben talál GPS jelet.
Ha sehogy sem talál jelet, akkor csinálj egy hard resetet.
Nem tudom a lenovonál hogy van.
valahogy megéreztem :)
azért, mert jelet csak kint kapsz a szabad ég alatt, vagy a kocsiban, ha a szélvédőhöz tolod a kütyüt, tehát nem árnyékol nagyon a tető ... épületben nincs jel, le vagy árnyékolva
(2 vagyok)
Ha az utcán tervezek útvonalat, lehetséges, hogy ne kelljen ennyit várni a jelre?
Amúgy tényleg segg hülye vagyok még ehhez, tekintve, hogy most használok először gps-t, de a műholdas kapcsolat csak a helyzetmeghatározáshoz kell? Mert ha egyszer le van töltve Magyarország térképe, akkor elvileg minden útvonal a mobilom memóriájában van.
az online a jó, mert akkor néhány műhold sasolja hol vagy, és vezetget.
ha csak a térkép van letöltve, akkor felajánl több útvonalat is, sőt részletezi merre menj, de aktív GPS nélkül magadra vagy utalva...
kb. majnem olyan, mintha papírtérképet olvasna a sofőr..
a GPS jelérzékenység nagyban függ a teló minőségétől...az egyik telóm csak tíz perc után cuppan rá, a másik (az százassal drágább) egy perc és hozza...persze csak rálátással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!