Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miért nem indul el az iGO?...

Miért nem indul el az iGO? Sűrgőss!

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó, hogy felraktam a GPS- készülékemre az igo8-at,SD- kártáyn keresztül.De amikor rányomok a "navigáció" menüpontra, akkor nem reagál semmit, mi lehet a gond?

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. febr. 13. 09:25
 1/10 Szirty ***** válasza:
Kevés az infó!
2015. febr. 13. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Ennyiből? Látnokok előre!
2015. febr. 13. 09:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen infó kéne még,bár én nem nagyon értek hozzá.

Nos, akkor újra.

A netről letöltöttem az iGO8-at friss térképekkel, majd a sys.txt-ben beállítottam a felbontást,plusz a foldert, hogy hol van az app.Ezután felmásoltam az egészet egy 4GB-os kártyára, amit betettem a Bluepanther Diamond típusú GPSbe. Ezután ahogy indítanám az appot, nem reagál semmit se a Gps, de nem fagy be meg semmi, csak szerintem nem találja az app-ot.Remélem ennyi elég.

2015. febr. 13. 12:04
 4/10 Tengor ***** válasza:

A GPS szoftverének nem mondtad meg, hogy hol keresse a szoftvert, amikor a navigáció gombot megnyomod. Ha nem tudod beállítani, akkor olyan mappa szerkezetet és fájlnevet alakíts ki, mint az eredetin is volt.

Egyébként, ha nem lopod a szoftvert, akkor nagyon szívesen be szokták állítani az ilyesmiket, különösen, ha sürgős.

2015. febr. 13. 12:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Valóban az lehet a probléma, ha lenne kedves leírná azt hogy milyen módon lehtne ezt beállítani?

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

2015. febr. 13. 12:49
 6/10 Tengor ***** válasza:
Passzolom, nem ismerem a konkrét GPS-t. Amivel eddig találkoztam az adta magát, hogy hol kell beállítani.
2015. febr. 13. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Kb. onnan is meg lehet tudni, hogy az eredeti kártyán hogy nézett ki az IGO könyvtára, de lehet hogy a gyökérben volt.

Ha annak értelemszerű mása, már elindulhaT.

2015. febr. 13. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy nem tudom mi volt az eredeti :S
2015. febr. 13. 16:53
 9/10 Tengor ***** válasza:
A Google mindent tud.
2015. febr. 13. 17:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Nah, nagy nehezen megatláltam a hiba "forrását".

Szóval csak annyi kellet csinálnom hogy az .exe , és a mappát kellet átneveznem MobileNavigator-ra.

2015. febr. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!