Miért nem indul el az iGO? Sűrgőss!
Szóval arról lenne szó, hogy felraktam a GPS- készülékemre az igo8-at,SD- kártáyn keresztül.De amikor rányomok a "navigáció" menüpontra, akkor nem reagál semmit, mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem tudom milyen infó kéne még,bár én nem nagyon értek hozzá.
Nos, akkor újra.
A netről letöltöttem az iGO8-at friss térképekkel, majd a sys.txt-ben beállítottam a felbontást,plusz a foldert, hogy hol van az app.Ezután felmásoltam az egészet egy 4GB-os kártyára, amit betettem a Bluepanther Diamond típusú GPSbe. Ezután ahogy indítanám az appot, nem reagál semmit se a Gps, de nem fagy be meg semmi, csak szerintem nem találja az app-ot.Remélem ennyi elég.
A GPS szoftverének nem mondtad meg, hogy hol keresse a szoftvert, amikor a navigáció gombot megnyomod. Ha nem tudod beállítani, akkor olyan mappa szerkezetet és fájlnevet alakíts ki, mint az eredetin is volt.
Egyébként, ha nem lopod a szoftvert, akkor nagyon szívesen be szokták állítani az ilyesmiket, különösen, ha sürgős.
Valóban az lehet a probléma, ha lenne kedves leírná azt hogy milyen módon lehtne ezt beállítani?
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.
Kb. onnan is meg lehet tudni, hogy az eredeti kártyán hogy nézett ki az IGO könyvtára, de lehet hogy a gyökérben volt.
Ha annak értelemszerű mása, már elindulhaT.
Nah, nagy nehezen megatláltam a hiba "forrását".
Szóval csak annyi kellet csinálnom hogy az .exe , és a mappát kellet átneveznem MobileNavigator-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!