Magneo 1500 hd gps nem tudom használni, csak ha a Clark Ádám tér-en laknék mert csak abban gondolkodik?
1. Szobában üldögélve, próbálgatva, nem is fogsz mást látni.
Amint szabadba mész vele, azaz készülsz elindulni, holdakat fog és abban a pillanatban onnan fog tervezni, ahol éppen (otthon) vagy.
2. Sys.txt-be beírod lakhelyed koordinátáit, akkor ha nem látja a holdakat, akkor azt tekinti kiindulópontnak.
3. Az eddig általam ismert navigációs programok mindegyikében volt olyan lehetőség, hogy: KEZDŐPONT megadása, hogy a Te általad használt programban hol lehet ez, azt nem tudom, de nem lehet nagy kaland (némi menüben keresgélés után) beírni.
Nagyon köszönöm mindenkinek !
iGO Maps a matrica szerint .
Holnap kipróbálom .
Ha az IGO van rajt, akkor tényleg ki kell menned a szabadba.
(csak azért kérdeztem mert volt olyan ismerősöm, akinek progi sem volt rajt és állította, hogy nem megy a gép, meg olyan is, akinek meg gps nem volt a telefonján, csak a progi....)
Ott elindítod a navi programot és vársz. Mikor elindul fogja keresni a műholdakat. Pár perc is lehet, úgyhogy türelem. Írj be egy címkeresést és ha elkezd navigálni, akkor már megy is. De ha ráböksz a térképen a műhold ikonra, akkor megmutatja, hogy mennyit talált meg közben.
Nagyon köszönöm ! Holnap kipróbálom szabad ég alatt is "tényleg csak bent volt kipróbálva :( " Jók az ilyen ajándékok amik nem kellenek gyakran .... Valószínű a naiv gondolkodásom azt hitte olyan mint a telefonom az zárt térben is működik . De most beugrott a céges gps is csak a szabadban ment elég lassan "cold start" .
Nagyon hálás vagyok a segítségért !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!