Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Szerintetek megeri ilyen...

Szerintetek megeri ilyen markatlan gps-t venni?

Figyelt kérdés

Jonak tunik, de nem ertek hozza.. ajandek lenne.

[link]

2015. jan. 20. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én őszintén inkább vennék egyet a Tescoban. Unbranded- nem kecsegtet túl sok jóval. Még ha teszkós is lesz garanciád és biztos lesz rajta magyar nyelv.
2015. jan. 20. 00:52
 2/6 anonim válasza:

Nekem már hatodik éve szolgál egy tesco-s márkátlan szar, nem tudom mi a márkája, lekopott már a felirat.

Frissítem a map-ot rajta, tökéletesen teszi a dolgát.

Manapság 4-5 ezrekért dobálják az ember után, hisz egy normálisabb telefonban már van GPS.

2015. jan. 20. 01:01
 3/6 A kérdező kommentje:
De ez latszolag eleg jo es sok mindent tud, azert tetszett meg, bar tenyleg nme ertek hozza. Van ra ket ev garancia. Sajnos egy olyan angol varosban elek, ahol csak elelmiszer Tesco van. :)
2015. jan. 20. 09:44
 4/6 anonim válasza:
Ennyiért simán csapd le, megéri!
2015. jan. 20. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

pár éve kellett GPS-t vennem. A készülékek többsége amit kipróbáltam az alsó árkategóriában az sz.rt sem ért.

Végül egy wayteq modell mellett döntöttem, mivel ez volt az egyetlen valamire való. Ennek is vannak gyerekbetegségei de azért elfogadhatóan működik.

2015. jan. 21. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyed meg. Még lehet jó is. A márkás is lehet szar. Én úgy jártam. Kettővel is. Ha meg nem jó nem sokat buksz rajta.
2015. jan. 25. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!