Lekövetik a telefont?
Kaptam egy okostelefont és 100% hogy leköveti mert mindig tudja hogy hol vagyok és meddig tartózkodom!
Valaki tudja esetleg hogy ezt hogyan lehet letiltani vagy valami azt hogy ne tudja meghatározni hogy hol vagyok?
Nagyon fontos lenne és mi a program neve azt is köszönöm!!!
:D
Bírom az ilyen "lekövetnek" embereket :D
Természetesen a telefon tényleg tudja hol vagy, hisz van benne GPS, de senki más nem tudja, nem azért írja ki, mert a rendőrség követ.
Egyébként ha Android akkor beállításoknál simán kikapcsolod a helymeghatározást és kész.
"A telefon mindig a legközelebbi adóhoz csatlakozik"
Kivéve amikor nem :)
Köszönöm a válaszokat csak annyi hogy rejtve követnek (apám)
és nagyon zavar már 17 vagyok!
Valahogy ki lehet szedni a telefonból pl új szám vagy valami?
Ha úgy érzed, ez a követés súlyosan káros a személyiségfejlődésedre, fordulj a gyámhivatalhoz.
Technikailag: a követés a papád készülékére telepített programmal történik, a két készüléket párosítani kell. Bárkit nem lehet követni pusztán szám alapján.
A helymeghatározás letiltható, de csak a kijelzés tűnik el, illetve a tepeített alkalmazások nm tudják használni. A "nagy tesvér" ugyanúgy tud figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!