GPS-t vennék. Tudnátok abban segíteni, hogy milyen márkából érdemes venni és hogy mennyiért?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 18:24
1/12 anonim válasza:
iGo-t érdemes és annyiért amennyiért adják.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. jan. 10. 18:31
3/12 anonim válasza:
Igy igaz,ha csicsas ,de eroforrasigenyes es nagyon rossz algoritmusokkal tervezo navigacio kell,akkor valami windows alapu gep igoval.Ha egyszeruen csak egy jol mukodo,de viszonylag puritan gep kell,akkor barmilyen garmin navi a jo valasztas.
5/12 anonim válasza:
Jah,tomtom is jo valasztas lehet,de a support lejarta utan piszok nehez frissiteni (mar persze ha nem akarsz ujabb licence-et venni hozza) .
6/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!:)
2015. jan. 10. 18:53
7/12 zombee válasza:
Mintha GPS programokat írnátok, de neki hardver kell.
Navon Platinum Explorer van nekem. Arra (tört) iGo tuti nem megy fel de MapFactor Navigator (ingyenes) az nagyon jó rajta. Kicsi autóban ne használd mert sokat kitakarhat a szélvédőből...
8/12 anonim válasza:
A 3-as hozzászólásban leírtam,hogy BÁRMILYEN WINDOWS ALAPÚ - ez hardware :)
A platinum ugyan android ,de igen,erre is felmegy az igo ... csak éppen ezen már a sygic aura ezerszer jobb választás. A Nav'n go kft iszonyatosan magára hagyta az Igo-t ,minden frissitéssel egyre rosszabb lesz sajnos.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!:)
2015. jan. 11. 11:24
10/12 anonim válasza:
Én még mindig a Garmint pártolom. Negyedévente kapod az ingyenes térképfrissítést hozzá.
Mellesleg, ha nem mindennapos használatra kell, a telefonra is letölthető Sygic-et, vagy Vaze-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!