Navigációs készülék közül melyik márkából érdemesebb választani?
Navon vagy Wayteq ?
Navonból a lentit néztem. Van valakinek tapasztalata róla ? Illetve megérné +10 ezerért drágábban megvenni európa térképpel ?
Leszögezem: nem támogatom a warezt, de a helyzet az, hogy a "hozzáértők" könnyedén varázsolnak ezekre az eszközökre navigációs programot térképekkel. A navon-on windows ce, a wayteq-en android van. Előbbin iGO, utóbbin Sygic navigál.
Így ezt a kettőt én már nem is merném összehasonlítani..
Semmi esetre sem ajánlom a navont, amit linkeltél.
Azon igo8 van, de az már régi technika, vagyis szoftver. Bárkit megkérdezel, Primo 2.4-es a jó!
Így 21 ezerért ajánlom neked boltból a Wayteq X980BT-t. Ez szuper jó, nekem is van többek között. A belső memója is 8gb.
Erre letöltöd és feltelepíted a PRIMO 2.4-et és király!
Ezt egyébként 10 perc feltenni,bárki felteszi, még a gyerekek is! :-)
Akár én is felteszem neked ingyen,nekem van is letöltve.
A másik alternatíva,ha hívatalos térképet akarsz,nem másolósast,crakot, és ha baromi egyértelműt, megbízhatót akarsz, akkor Garmint-t vegyél. De, csak LMT vagy LM verziót.
Pár hónaposat, 5 colosban kapsz 35 ezerért és ez is olyan, mint a vadonat új.
A típusok között, az új tavalyiak közül válassz,pl: 52 vagy 54 LMT....STB.
29 ezerért ezt találtam neked, élethosszig tartó legális tngyenes térképfrissítéssel!!
Vagy, ha primo 2.4 kell, akkor boltból 21 ezerért: Wayteq X980bt.
Köszi a válaszokat !
A Garmin még elég szimpatikusnak tűnik. Nézelődök még egy kicsit, de a válaszoknak hála így azért könnyebb... :)
Köszi mindenkinek !
Ha Garmint vesz, ami LMT vagy LM, akkor nincs szükség hack-re! Ezért is ajánlom!
LifeTime updatert tartalmaz. Regisztrálja a készüléket és onnantól évente a 3-4 frissítést ingyen letöltheti hozzá.
Azonkívül,így hívatalosan nagyon pontos, megbízható,egyértelmű, áttekinthető a Garmin.
Az új típusokat ajánlottam neki,a tavalyi modelleket. Azoknak a menüjük jobb, mint a régieknek és ami nagyon fontos,van a készülékhez Firmware frissítés.
9-es. Ezért ajánlottam a Garmint a kérdezőnek.
Van akinek 9 éve egy Garmin készüléke van és kiválóan működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!