Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Navigációs készülék közül...

Navigációs készülék közül melyik márkából érdemesebb választani?

Figyelt kérdés

Navon vagy Wayteq ?

Navonból a lentit néztem. Van valakinek tapasztalata róla ? Illetve megérné +10 ezerért drágábban megvenni európa térképpel ?

[link]

2015. jan. 2. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha csak MO. kell akkor jó ez.
2015. jan. 2. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Leszögezem: nem támogatom a warezt, de a helyzet az, hogy a "hozzáértők" könnyedén varázsolnak ezekre az eszközökre navigációs programot térképekkel. A navon-on windows ce, a wayteq-en android van. Előbbin iGO, utóbbin Sygic navigál.

Így ezt a kettőt én már nem is merném összehasonlítani..

2015. jan. 2. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmi esetre sem ajánlom a navont, amit linkeltél.

Azon igo8 van, de az már régi technika, vagyis szoftver. Bárkit megkérdezel, Primo 2.4-es a jó!

Így 21 ezerért ajánlom neked boltból a Wayteq X980BT-t. Ez szuper jó, nekem is van többek között. A belső memója is 8gb.

Erre letöltöd és feltelepíted a PRIMO 2.4-et és király!

Ezt egyébként 10 perc feltenni,bárki felteszi, még a gyerekek is! :-)

Akár én is felteszem neked ingyen,nekem van is letöltve.

A másik alternatíva,ha hívatalos térképet akarsz,nem másolósast,crakot, és ha baromi egyértelműt, megbízhatót akarsz, akkor Garmint-t vegyél. De, csak LMT vagy LM verziót.

Pár hónaposat, 5 colosban kapsz 35 ezerért és ez is olyan, mint a vadonat új.

A típusok között, az új tavalyiak közül válassz,pl: 52 vagy 54 LMT....STB.

2015. jan. 2. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:

29 ezerért ezt találtam neked, élethosszig tartó legális tngyenes térképfrissítéssel!!

[link]

Vagy, ha primo 2.4 kell, akkor boltból 21 ezerért: Wayteq X980bt.

2015. jan. 2. 16:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !

A Garmin még elég szimpatikusnak tűnik. Nézelődök még egy kicsit, de a válaszoknak hála így azért könnyebb... :)

Köszi mindenkinek !

2015. jan. 2. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Garmint megveheted nyugodtan . Az igo csicsas ,de rettenetesen rossz es minden frissitessel egyre rosszabb lesz . Garmin egyszeru felulet ,egyszeru hasznalat es nagyon pontos
2015. jan. 2. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Jah : termeszetesen garminra is van hack :)
2015. jan. 2. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha Garmint vesz, ami LMT vagy LM, akkor nincs szükség hack-re! Ezért is ajánlom!

LifeTime updatert tartalmaz. Regisztrálja a készüléket és onnantól évente a 3-4 frissítést ingyen letöltheti hozzá.

Azonkívül,így hívatalosan nagyon pontos, megbízható,egyértelmű, áttekinthető a Garmin.

Az új típusokat ajánlottam neki,a tavalyi modelleket. Azoknak a menüjük jobb, mint a régieknek és ami nagyon fontos,van a készülékhez Firmware frissítés.

2015. jan. 2. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Én Navon N760-plus -t vettem a Médiában ,de nagyon befaragtam vele. Nem megy ralta a tmc pl. nem lehet kikapcsolni soha csak ha előtte resettet csinálok. Hülye vagyok a számitógéphez,és emiatt addig próbáltam frissitgetni ,ill javitani a tmc-t ami persze nem sikerült, és miután visszavittem a Médiába ,nem elég hogy garanciában nem foglalkoztak velem és elzavartak, még rendőrt is akartak hivni. De hát ,Hüje azért nem vagyok", de ugy látszik mégis. De tanulságképpen ebbe az üzletláncba soha többé nem megyek.
2015. jan. 7. 08:37
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es. Ezért ajánlottam a Garmint a kérdezőnek.

Van akinek 9 éve egy Garmin készüléke van és kiválóan működik!

2015. jan. 7. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!