Szergej07 kérdése:
Milyen GPS-t érdemes venni az olcsobbik kategóriábol?
Figyelt kérdés
Csak borsod megyén belül kellene munkához2014. okt. 29. 19:38
1/4 anonim válasza:
Ha van okostelefonod, akkor az a legegyszerűbb. Ha nincs, akkor csak ezért fölösleges is lenne venni, a legolcsóbb GPS-ek is teszik a dolgukat. 10-15 ezer ft-ért már teljesen használhatókat lehet kapni. Nekem is valami 10ezres készülék van, eddig teljesen jól működött, de amióta van okostelóm, azóta azt használom.
Nem tudom hogy milyen üzlet van a közeledben, de edigitalban, media marktban, euronicsban, tescoban, auchanban is fogsz találni ilyen cuccokat.
Azért megjegyezném, nem vagyok hozzáértő, vagyis nem ismerek sok márkát és nem is használtam sokfélét, de nem hiszem, hogy akármelyik gép rossz lenne. Egy szakit azért érdemes megkérdezni, akár ilyen boltban is, vagy talán ide is téved valaki, aki jobban vágja nálam :).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a infót :)
2014. nov. 5. 12:08
3/4 anonim válasza:
A Vaterán 15 körül már nagyon jót lehet kapni.
4/4 anonim válasza:
Androidos telóra gogle maps is megteszi, vagy androidos igo magyar torrentről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!