MIO pda + Nav N Go navigáció?
A MIO pda-on Nav N Go navigáció van. De mikor menet közben meg akarom változtatni az uticélt mindig azt írja ki, hogy "Vezess óvatosan".
Hogy a fenébe lehet ezt kikapcsolni? Ha menetközben meggondolom magam, hogy nem Battonyára megyek, hanem Nemesmedvesre akkor nem tudom átállítani.
Bármire nyomok mindig azt írja ki "Vezess óvatosan"
Jó de akkor hogy fenében változtassam meg az uticélt?
Megyek az autópályán és meg szeretném változtatni az uticélom de nem tudom.
Több esze van, mint gondolnád...
Tudja, hogy menet közben vagy, akkor bizony nem tanácsos nyomkodni, azaz: "Vezess óvatosan"
Állj meg a parkolóban, töröld az eddigi úticélt, add meg az újat és: Goooooooo!
Ja csak autópályán hogy álljak meg? Nem mentem ki X lehajtónál akkor mindegy akkor nem is megyek be eredeti célomhoz hanem megyek máshova. Sokszor volt már ilyen, hogy menet közben változott az uticél.
illetve
A gépet nem csak én nyomkodhatom. Párom, haver, bárki aki mellettem ül az anyósülésen. Ő nem is vezet, mégse tudja kiszedni belőle az uticélt.
1. Az biztos, hogy vezető van a mozgó autóban. Utas nem biztos, de azt ne várd el, hogy a navi tudja, hogy nem a vezető, hanem más nyomkodja.
2. Bármikor le lehet állítani (menü>kilép) és új uticélt megadni.
Javaslom a kezelési utasítás tanulmányozását, neten megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!