Van egy Blaupunkt GPS-em, és van egy kódom is hozzá amit meg kéne adnom a blaupunkt. de oldalon, csak nem tudok be regisztrálni mert be van dögölve az oldal. Mit tegyek? Ha gépre dugom, azt kéri hogy formázzam az eszközt.
Tök jó hogy 2 évig adná a frissítéseket,csak regisztrálni nem lehet hogy meg adjam a kódomat.
Másrészt hogy tudnék egy normális magyar hangot rá tenni?
Az enyém nagyon gagyi. "Múlva 300 méter balra kanyarodni" NEMÁÁR :(
Itt nem,de az nem baj hogy ez a "car audio" szektor?
Milyen adatokkal töltsem ki ezt a 2 mezőt?
Nem sikerül semmi.
Elvileg ide kéne be jutnom,de a regisztrációnál ki töltöm a kötelező mezőket,meg teszek mindent amit kér és hibát ír ki,hogy próbálkozzak később. ...De pár napja is ezt mondta,idegesítő.
de igazad van. benéztem
amúgy milyen térképet használsz navteq vagy teleatlas?
a navngo nak nincs updatere? illetve neked nem adtak hozzá valami feltelpíthető frissítő alkalmazást?
Blaupunkt TravelPilot 50 a típusa,nem kaptam hozzá semmi feltelepíthető dolgot,csak volt a dobozba egy LMU kártya (Lifetime Map Update) ami tartalmazza a személyes kódomat,és az internetről azzal t udom le tölteni a hozzá való frissítéseket. A Map-ot a TomTom szolgáltatja,ennél többet nem tudok. Első GPS-em,eddig nem is foglalkoztam vele,ezért keveset tudok.
Ha gépre dugom azt kéri hogy használat előtt formázzam az eszközt.Ha le formázom,utána ki dobhatom a kukába?
Ezt már néztem,szeretnék túl jutni az első ponton:Regisztráció :)
Meg próbálom megint pár nap múlva,de attól félek makoghatok németül a supportnak,az nagyon vicces lesz :D
Köszönöm a segítséget,remélem sikerülni fog.
Vissza térve:Ha rá dugom a gépre és azt kéri hogy formázzam,akkor elvileg ki nyírom vagy rosszul gondolom?
Azt hiszem ez lesz a következő problémám :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!