Van egy BluePanther Gps-em és nem ismeri fel a 4gb-s micro sd-t miért?
Miért nem ismeri fel a Bluepanther v350-C a 4gb-s memóriakártyát?Jelenleg 1 gb sd kártya van benne. Azért kellene a 4 gb memóriakártya bele hogy térképfrissítést tudjak rajta csinálni.Igo My Way gps van rajta.
Technikai adatok:
Processzor: Samsung S3C2440
Processzor sebesség: 400 MHz
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 5.0 Core
Kijelző: 3,5" TFT, 320 x 240, 65000 szín
ROM: 64 MB Flash ROM, 64 MB SD-RAM
Memória bővítés: SD/MMC (max. 4 GB)
Kapcsolat: USB 2.0 (slave)
GPS: SiGE GT-711RS 44 csatornás GPS vevő
TMC: nincs
Hang: beépített hangszóró, 3,5 mm kimenet
Akkumulátor: 1200 mAh, Li-Ion
Méretek: 93 x 83 x 20 mm
Súly: 200 gramm
Nem egészen.
Az mindegy, hogy micro vagy normál SD, a lényeg, hogy ne legyen sdHC, mert az nagysebességű a régi simához képest, na azt nem kezeli a BP-d.
Létezett sima SD kártya 4GB-os, de ritka volt mint a fehér holló. Létezett egyébként utólag telepíthető SDHC-s kiegészítő program.
Vegyél sima 2 GB-ost, takarítsd ki a fölös nyelveket, 3D-ket és így tovább és belefér EURÓPA.
Vagy:felpakolhatsz mindent, amit akarsz, de aktuálisan csak azokat az országokat töltsd a kártyára, ahova készülsz.
Nem gondolnám, hogy egy magyarországi kilépéssel akarod végignavigálni EU összes országát.
Ha mégis, csinálj két kártyát, és azt nyomd bele, ahol éppen járni akarsz.
Az 1 gb-s kártyán a tulajdonképpen a gps van fent. Már próbáltam átmásolni a 4gb-s kártyára a GPS-t de nem ismeri fel!! Mert a 4-gb kártya az sdhc-s :(
# 4 köszönöm a segítségedet megpróbálom amit leírtál
Nem tudtok valami térképfrissítést küldeni a gps-emre? Mert amit én letöltöttem az nem sikerült jelenleg 2007-es térkép van rajta csak az már nagyon elavult! Én ezt töltöttem le de ez nekem nem sikerült: iGO 2013.Q3 HERE Europe Maps Release Date: Q3 + POI, fda, fpa, hnr, building
Developer: NAVTEQ
És az titkot képez, hogy mi nem sikerült benne?
Így lehetetlen válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!