GPS angol menüvel és hanggal?
Autós GPS-t szeretnék ajándékba adni valakinek, aki nem tud magyarul, tehát kellene, hogy legyen benne angol nyelvű menü és hangutasítás. Nézegettem a készülékeket, de konkrétan egyiknél sem írták, tud-e angolul, miközben azt is mondták már, hogy ezt mindegyik tudja. Ez tényleg így van?
A másik: ahol csak annyit írnak, hogy Európa térkép jár hozzá, azt hogy tudom kideríteni, mely országokat foglal magában? Mert volt, ahol írták az Európa térképet, de a kelet-európai országok csak részlegesen voltak benne, holott erre nagy szükség lenne.
Köszi a segítséget!
Nálunk Garmin készülékeket lehet kapni elsősorban. Nagyon jók, s angol természetesen benne van. (Nem én foglalkozom vele, de amennyire tudom, minden olyan nyelven kommunikál, amely ország térképe szerepel benne.)
Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár a legtöbbhöz. (Évi négy alkalom). Teljes Európában benne kell lennie minden európai országnak. A részletességben lehetnek eltérések.
Két külön dologról van szó.
Van a Navigációs készülék, amelynek van egy kezelő felülete, ahol választható a nyelv. Az angol biztosan benne van.
A másik a navigációs szoftver, rendszerint az is tartalmazza választhatóan az angol nyelvet, de kérdezz rá vásárláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!