Hogyan tudom frissíteni a GPS-em?
Akkor előlről, az alapfogalmaktól:
1. GPS : amerikai hadsereg által üzemeltetett, 24 műholdból (+tartalék) álló Föld körül keringő hálózatot alkotó egység.
2. Navigációs készülék: navigációs program futattására alkalmas hardwer
3. A navigációs készülék alapszoftvere, mely különböző cégtől származó navigációs programot képes futtatni.
4. Navigációs szoftver: navigációs készülékbe épített GPS vevő jeleit fogadni, feldolgozni képes program, több cégtől származhat, ez használja fel a térképállományból származó adatokat.
5. Térképállomány: idő múlásával frissítésre storul, hogy aktuális útadatokat tudjon a navigációs prigram megjeleníteni, alkalmazkodva a változásokhoz.
Itt 3 software van: a GPS vevőé, a navigációs programé és a térképállományé.
Melyiket is akarod tulajdonképpen frissíteni?
Hát nem tudom, ennél értelmesebben hogy lehetne leírni..
Ahhoz, hogy térképet frissíts, tudni kéne most milyen navgációs szoftver fut rajta. Csak néhány a lehetőségek közül: Igo May Way, IGO8, Igo Amigo, Igo Primo, Sygic, Navteq.........
Amúgy torrenten mindent megtalálsz, konkrét linket ne várj, jogvédett tartalom (ezek letöltése, használata illegális, magyarul lopás, nem közölhető), én se tudok most adni, amikor kell, megkeresem.... Olykor begyüjtök néhány vírust ezek, vagy más kapcsán, de mindig sikerrel járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!