Navon N 350-es gps újratelepítése vagy frissítése?
A szoftver és készülék össze van rendelve (ha találkoztál már vele: úgy mint a tévéknél a beltéri egység és a kártya).
Tehát csak az a szoftver és térkép működhet, amivel a készüléket forgalomba hozták. Törött programmal is csak akkor tudnál mit kezdeni, ha a készüléket is hekkeled. Mivel már úgysem garanciális...
Nem folytatom, mert nem tehetem.
Sajnos ez már egyébkéntis rég kifutott termék, nem kapható, nincs támogatás hozzá.
Jó sok pénzt adtál érte?
Egyet tudok.. Még nem került hozzám olyan készülék, amire ne tudtam volna így-vagy úgy feltenni az IGOt.
Neten minden megtalálható. Ilyenkor rácuppanok a netre és megkeresem az aktuális készülékhez tartozó információkat.
Rengeteg féle készülék van. Ez azért olykor nem egy-két óra.
Általános telepítési leírás nincs, mindig készülékhez kötődik, bár azért vannak hasonlóságok. Ez magáról a navigáció telepítéséről "szól". A másik a térképek.
Ezek, miután jogvédett tartalmak (értsd alatta, ha letöltik és használják, akkor lopták) csak torrenten lelhetők fel, lonk nem igazán adható meg, ha olykor mégis, akkor mire odalinkelsz, már eltávolították.
Kb. ennyi....
Azért ránézek, ha gyorsan taálok valamit, jelzem, de Google nem csak az én barátom.
Itt azt N350, regisztrálni kell..
Indulásnak: látod, ezt a hivatkozást már nem volt hajlandó elküldeni, üzenet:
Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon.
Felhívjuk figyelmed, hogy az általad leírtakkal kapcsolatos minden jogi és anyagi felelősség téged terhel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!