Nem megy az IGO 8 Mio Moov Black N191-esen, segítségért fordulok hozzátok?!
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a navigációmra (Mio Moov Black N191-esre)ráraktam az IGO8-at minden sikerült csak a probléma az, hogy a navigáció nem találja meg a GPS műholdat!Az eggyik barátomnak egy Mobile Air Spot43-as készüléke van és neki is ugyan ez a baj.....és most nem tudjuk mit tegyünk :( aki tudna segíteni annak nagyon megköszönnénk! :)
Nem öreg a 8-as, ott is vannak új verziók és hozzá nagyon jó szkinek. De a dolog valószinűleg máson bukik.
A MIOra csak hekkeléssel rakható fel az IGO (de akár a PRIMO is).
A hekkelés során elindul az eredeti navi program (amit nem is látsz), de rögtön a hekkelt jön, ami feláll.
Igen ám, de az eredeti lefoglalta a GPS vevőt, aztán nem marad a másiknak.
Már nem emlékszem hogyan (néhány napos net túrás után) és csak külön beletett kártyáról tudtam megoldani, bár a leírások szerint belsőből is menni kellett volna.
"Kedves utolsó"
1. Meg tudnád mondani mi az fontos, amit nem tud az IGO8.4 verziója? (Elfogadom, hogy többszöri nekifutásra sem barátkoztam meg a primoval, pedig kérésre elég sok készülékre raktam és közben persze használtam is. Tabletemen most is az van.)
2. Gratulálok, hogy 64MB RAMmal rendelkező készülékre akarsz PRIMOt rakatni.
Fog menni, de pont a PRIMO rengeteg ficsőrjeiből igencsak meg kell gondolni mit futtatok, mert beleszaladhatsz, hogy pont akkor és ott lassul be, amikor szükség lenne rá,
Szép napot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!