GPS Win CE probléma? (Bővebben lent)
A Waytech x850-es gps-emben lekódoltam a WinCE rendszeremet!
Amivel nincs is különösebb probléma, csak annyi, hogy bekapcsolásnál amikor be kell írnom a jelszót, akkor nem jön be a virtuális billentyűzet, és nem tudom beütni. Ehhez szeretnék segítséget kérni! Előre is köszönöm a válaszokat!
ziasztok lenne egy kérdésem !!!! Vettem a napokban egy Wayteq x850 navit van rajta a ez a windows ce lekodoltam passwordot kér ami nem gond mert nem elrontottam és nem tudom mit kell be írnom ,ha nem az a gondom hogy hogyan írjam be mert ahova ezt be is kell irni oda jelszavamat mert sajnos nincs mivel be írjam se egy betüsor nem jelenik meg semmi csak villog a kurzor és annyi kérem segítsetek ha valaki tudja a megoldást mert ilyennel még nem találkoztam hogy nem tudom be írni a kodot mit be állítottam neki , ha nem más kérek abban segítséget hogy milyen program látja ezt win7 alatt és mivel is tudom ezt vagy kikapcsolni vagy bármit is csinálni mert így most sajnos elintéztem a sorsét úgy hogy használni nem tudom . Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!!!!!
Megoldás:rom frissítés.Keress rá a gúgliban.
1. Activsync-el keress kapcsolatot PC-n keresztül hátha jó lesz valamire.
2. Csinálj egy HardResetet
3. Többet ilyen hülyeséget ne csinálj.
Csináltam már ilyen gps-t, a megoldás ahogyan kettővel előttem szóltak. ROM frissítés. Menj fel a wayteq honlapjára szedd le a legújabb frissítést, másold rá sd kártyára, és frissítsd le.
Csak így tudod megmenteni a készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!