Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Van egy Navon N490-es gps-m...

Lacika77 kérdése:

Van egy Navon N490-es gps-m és nem tudom feltelepíteni, vagyis rátettem a gps memóriájára, de szerintem roszul csináltam és nem áll rá egy műholdra sem, valaki segítene egy részletes leírással hogyan csináljam és a sys. Txt-t is hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit tettél, hova és miért?

Gyárilag van rajta szoftver, a kártyán a navi program.

2013. szept. 14. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
felmásoltam a gps memóriájába az igo-t,de mit kell átnevezni ha kell és mit hova kell telepíteni?az előző ami vot rajta lefagyott állandóan azért lett leszedve róla,de ha sd karira másolom fel arról se megy csak keresi a műholdat,ezért kellene részletes leírás mit nevezzek át mit hova tegyek fel.
2013. szept. 15. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha garis akkor vidd szervízbe. Jobban jársz.
2013. szept. 15. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
kaptam,használt,leírhatná valaki hogyan telepítsem fel.
2013. szept. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!