Meg, ennél olcsóbban csak akkor jössz ki ha veszel egy üres pda-t, majd arra rálopsz egy iGot, de mivel ez warez, igy ez szóba sem kerül.
TeleAtlas térképek jók oda ahol használnád, egy dolgot érdemes tisztázni vásárlás elött hogy - jellemzően - vásárlás után közvetlen min. egy alkalommal egy teljes frissitést engedélyeznek. Ennek van értelme, ki tudja mióta figyel az üzlet polcán a gps, térképek már lehetnek elavultak. A késöbbi frissitések majd pénzesek lesznek, azt majd akkor eldöntöd kell e vagy sem.
Tom Tomot megegyszer meg nem vennék semmi pénzért , nem tudom frissitetni ,legalábbis igen zsebbenyulós. Amugy nagyon jó. Föleg Németben tmc-vel szerintem verhetetlen. Nagy autora nem javaslom
2013. szept. 26. 11:39
5/6 A kérdező kommentje:
Uccsó, kifejtenéd, kérlek, hogy nagy autóra miért nem jó a navi? És hogy mi a ménkű az a tmc? Köszi
2013. szept. 27. 10:42
6/6 anonim válasza:
Nagy autó alatt én kamiont ,értettem ami mai világban navi nélkül elképzelhetetlen. Konkrétan a Tom tom az nem igazán nagyautóbarát,föképp kiskocsiknak előnyös tervei vannak. Jó ha a készülék naprakész a Tominak sajna zsebbenyúlós a frissitése nekem legalábbis nem tudták megcsinálni. Mindezek mellett allitom nagyon jó készülék. Gyorsfutárjellegü munkát végeztem Német, Belga ,Holland vonalon. Ruhr-vidéken sokszor ,csúcs idöben, hibátlanul úgy vitt a stauk ellenére mint a sicc. És itt jön be a Tmc. Ez egy Európát átfogó útinformációs rádiós adás ,melyet arra alkalmas navi egyenesben fog és felhasznál a tervezésben. Hallottam olyat is bár ketelkedem benne ,egyik Tom Tom kepes friss infót átadni a másiknak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!