Hogy tehetek rá egy full európa térképet egy Navon N670-es készülékre, vagy hogy használhatnám a rajta lévő térképeket?
Nem akarok kifizetni egy csomó pénzt olyan frissítésekért, amik max egy hónapig tartanak. Letöltöttem ncore-ról egyet, de ott nincs semmilyen telepítő fájl, simán ráhelyezve meg nem érek vele semmit. Amúgy megnéztem a gps memóriáján lévő térképeket és az összes európai állam elvileg rajta van, csakhogy sehogy nem férek hozzá, ha úticélt keresek.
Előre is köszönök minden segítő választ!
am nagyon nem értek ezekhez (bár sztem ez egyértelmű)
gyárilag volt rajta egy Mo. térkép, amit használni is tudunk, de a fájlok között a többi országé is ott van.
Azok használatát nem lehet valahogy engedélyezni, vagy erre a készülékre melyik programot ajánljátok, honnan töltsem le?
most mondjam azt, hogy vadássz le a neten egy IGO-t és komplett csere?
nem mondom, mert jogszerűtlen :)
viszont anno én is frissíteni akartam hivatalosan és becsületesen, de olyan eljárási mód, pénz és idő lett volna, hogy beintettem nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!