Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Sygic Drive 10 a legutolsó...

Sygic Drive 10 a legutolsó Sygic program PNAra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi most a legújabb, legutolsó Sygic program GPSre?

Wayteq x960BT -m van, iGO elégé akadozva lassan megy rajta, azt ajánlották használjam a Sygicet.

Viszont úgy tudom Sygic GPS Navigation az utolsó program a termékcsaládból, viszont ezt nem találtam WinCE -re.

2013. júl. 21. 18:47
 1/4 anonim válasza:
A sygic nem éppen a legjobb navigációs program. Mellesleg az iGO 8 akadásmentesen fut a Wayteq-n. Legalábbis amit én használok iGO-t.
2013. júl. 21. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Primot használtam az elégé szaggat, iGO8ba van Zenelejátszó? Mert navit használnám transmitternek is, arról szólna a zene :)
2013. júl. 21. 19:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Viszont ha a navi menüjébe lévő Zene -nél hallgatok mp3mat akkor ha abból kilépek nem szól tovább.. igo primoba tudok hallgatni zenét is viszont.. de az meg szaggat :/
2013. júl. 21. 19:11
 4/4 anonim válasza:
A primonak nagyobb rendszerigény kell, mint amit a PNA-d tud, ezért akadozik. Fogalmam sincs, hogy az iGO 8-ban van-e zenelejátszó, nem találkoztam még ilyen funkcióval. Bár én navigálásra használom a készüléket.
2013. júl. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!