Mi ennek a gps programnak a neve?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű kék nyíl az ikonja a tesóm telefonján de nem tudom mert nemrég vette valakitől és rajta volt de nem tudom mi a neve.Valaki nem tudja véletlen?Ha jól tudom alapból nincs gps program le kell tölteni ugye?És amúgy arra is kiváncsi vagyok :D,hogy internet kell amíg az útvonalat beállítom mert eddig nem tudtam beállítani úgy,hogy ne kérje az internetet csak úgy,hogy 1x internet útvonalt beállítom majd internet kikapcs és utána megy csak gps-el(ezzel az speak and drive programmal) Előre is nagyon megköszönném a válaszokat,mennek a zöldkezek a norm. válaszokra:))2013. júl. 18. 22:47
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok regisztrálni azt mondja az e-mail le van tiltva pedig egyik sincs sokat megadtam az összesnél ezt írja. Nagy gond lenne ha fájlfeltöltőre felraknád és pm-be átlinkelnéd?:)
2013. júl. 21. 10:40
12/13 A kérdező kommentje:
Habár van tpb-n egy ilyen:
iGO Primo Android 9.6.22.290143 - atualizado 26/04/2013
Linkelni nem enged
2013. júl. 21. 10:43
13/13 A kérdező kommentje:
Jaaa a yahoo-s e-mail cím le van tiltva...fas*a akkor csinálhatok mást :D
2013. júl. 21. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!