Csinálj olyan térképet,ami kisebb . Én összeraktam egy 1.5 gigás verziót a sajátomra , skandináv országok és nagy britannia lemaradt rola,de igy pont elfér a belében.
2012. máj. 18. 00:20
2/8 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha leírnád ennek a térképszerkesztésnek a lépéseit.
2012. máj. 18. 01:54
3/8 anonim válasza:
Fel kell pakolni a citynavigatort kompletten a gépre és kell egy program,ami szépen patcheli az összes térképet (az egészet a torrentreactoron találtam) és a már patchelt térképek közül azt választasz ki ,amit akarsz ,összecsomagolja egy gmapsupp fileba,amit felmásolhatsz a navidra és mehetsz amerre akarsz -de ha gondolod oda tudom adni a filet,csak találj egy olyan helyet,ahová fel tudom tölteni (kb.1.5GB) 2012.20-as állapot.
2012. máj. 18. 02:01
4/8 anonim válasza:
Bocs talán félreérthetö volt a Garmin Citynavigator Europe-ot a számitógépedre kell telepiteni,ezt megtalálod szinte minden torrentkeresövel, ugyanitt patchet is találhatsz a térképekre.
2012. máj. 18. 02:02
5/8 A kérdező kommentje:
Tehát a GPS tartalmát fel kell másolnom a gépre?
A térképet (.img) mivel nyissam meg?
Ez van most a gépemre leszedve:
Garmin City Navigator Europe NT 2013.10 full
Sajnos a GPS már elhagyta az országot, így lehet majd 26-a körül megkereslek privátban, ha nem gond és itt folytatnánk.
2012. máj. 18. 13:28
6/8 anonim válasza:
Nem, a garmin citinavigator telepitöt kell feltelepiteni a PC-re és ebböl lehet a térképeket kiválasztani,amit aztán a gmapsupp.img-be csomagol a végén(persze előtte vagy patchelni kell,vagy utána MAP ID alapján egy gmapsupp.unl fileba eltenni a nyitokodját,hogy lássa a navi) .
B-verzió : veszel egy 4GB-os SDHC kártyát ( 99%,hogy látni fogja a nüvi , kb 2500 Ft) és felmásolod az image fileodat a /garmin mappába ,majd maegadod a navinak,hogy ezt a térképet használja (menüben térkép beállitásoknál) - szerintem ez a legegyszerüb
2012. máj. 18. 13:58
7/8 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem is. Majd lesz valami, köszöntem a válaszokat.
2012. máj. 18. 15:13
8/8 anonim válasza:
Kérdező! Ha még nem sikerült rátenned a 3GB-os térképet, akkor elárulom hogyan kell! Vagy írj privit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!