Mio cyclo discover mennyivel jobb egy okostelefonos komoot alkalmazásnál?
Üdv!
Eléggé akciós áron tudtam hozzá jutni ehhez a cucchoz, mindössze 15 ezer forint volt. Úgy kaptam meg, hogy az akksi full levolt merülve, de most már jó, 4 éves a készülék elvileg. Nekem a komoot-al az a bajom, hogy egyrészt fizetni kell, másrészt nehéz volt számomra kezelni, tehát nem tudtam útvonalat tervezni rajta, harmadrészt a gps néha nem is működött, pedig nem gyenge a telefonom. Ez állítólag mondja is, hogy merre kell menni, és sok jó funkciója van elméletileg, ámbár eléggé sok rosszat olvastam róla. Az akksi egyébként úgy tűnik, nem károsodott túlságosan, és amúgy egy másik kérdésemnél azt írták, hogy lehet benne cserélni akksit forrasztással, és 30 dolcsi körül van egy ilyen akksi. Csak most elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy van-e ennek az eszköznek tényleges haszna, vagy csak plusz súly lenne a túrázásaim során, csak mert állítólag a gps-e sem annyira pontos, és azért hogyha túrázások során benéz az ember egy kanyart, pillanatok alatt tud menni lefelé 500 métert, aztán onnan feltekerni, főleg ha többször is be kell játszani, és időre van az ember, akkor az eléggé szívás.
Értem. Ha ilyen olcsón vettem, akkor kár lenne visszaküldeni, nem? :D
Meg majd tervezem bejárni az országot, vonaton bringát is tudok szállítani, és azért oda jól fog jönni szerintem a bringás gps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!