Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Adott egy Junsun android...

Adott egy Junsun android fejegység. Miért megy folyamat a ventillátorja?

Figyelt kérdés
Akkor is megy ha leveszem a gyújtást, sokkal alacsonyabb fordulaton mehy mintha be lenne kapcsolva a fejegység de folyamat megy, ilyen nagyon lassú fordulaton, hogy lehetne ezt megszüntetni? Az autó típusa Ford Focus Mk2

nov. 9. 22:50
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ha később sem áll le (kihűlés után), át kellene nézni, hogy az energiatakarékossági beállítások között van-e erre utaló opció.
nov. 9. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy biztonsági funkció hogy nehogy túlmelegedjen a cuccos még véletlenül sem. Most kimentem egy fél órával később és nem ment már a venti. Igaz hogy van valami nagyon-nagyon halk sípolás szerű, mintha valami chipnek lenne a hangja, de szerintem az nem gáz, majdnem alig hallani, csak nehogy zárlatos legyen mert akkor magamhoz nyúlok ha leég a kocsi, mert mégiscsak egy kínai cucc ez. Valakinek van tapasztalata a Junsun márkával? Azt hallottam, hogy ez a jobbikak közül való.
nov. 9. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Na a helyzet a következő. A kis ventillátor azért áll le egy idő után mert nem kap elég áramot hogy forogni tudjon(elvileg ha nincs gyújtáson semennyi áramot nem kéne kapnia) a sípolás meg azért van mert a venti kapja azt a nagyon minimális áramot, de az olyan kevés hogy nem tud tőle forogni. Mit lehet ezzel kezdeni?
nov. 10. 10:16
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Állandó feszültséget (akku) kell kötni a B+ (sárga) vezetékre, ami kell a memória / óra tápláláshoz, noha van benne nem felejtő memória is, de ez most mellékes.

Gyújtáskapcsolóról kell kötni az "Accessory wire" (narancs) vezetéket.

nov. 10. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nekem magas😂remélem addig míg nem lesz valami kitalálva rá nem fog leégni az autóm valami zárlat miatt.
nov. 10. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!