GPS nyomkövetőbe milyen sim-kártya kell?
Bármilyen. Bárhol, ahol árulnak feltöltős simet (ha nem akarsz előfizetést)
A többi meg az adatforgalomtól, sms mennyiségtől függ.
Bármelyik szolgáltatónál.
A fizikai méretet a készülék leírásában megtalálod.
Azt hogy kell-e mobilnet a működéshez, vagy csak SMS-ben küldi az adatokat szintén az adott készülék leírása tartalmazza.
Köszönöm a válaszokat.
Gps gf-07 a kütyü, sok infót nem kaptam hozzá. Kipróbálni vettem, egy csónakba szánom.
Mi röviden a működése, segítenétek? A telepítésről találtam anyagot, de a továbbiakról nem.
Ránézek a telefonon és mindig látom? Vagy sms-t kell küldeni, hogy helyadatot szolgáltasson? Vagy ha a telómon megnézem, ő sms-díjért valaszol?
A yetteles feltöltőkártya csak elég lesz egy darabig...
Normál méretű sim kártya kell bele (tehát lehetőleg ne törd ki a keretből). A PIN kódot ki kell kapcsolni, ehhez előtte egy telefonba be kell raknod.
Itt le van írva minden:
"Normál méretű sim kártya kell bele"
A normál kártya nagyobb mint ez a vacak...
Mivel full-size (1FF) méretű SIM kártyát már nem adnak lakossági felhasználóknak, ezért tök felesleges volt ebbe belekötnöd.
De akkor a mini-SIM (2FF) kell bele, amit a szolgáltatók általában "normál", "standard" vagy "hagyományos" sim-nek neveznek.
Itt a második:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!