Nemrég betörtek hozzánk, többek közt elvittek laptopokat is. Be lehet ezeket valahogy mérni? Esetleg, hogy hol csatlakozott legutóbb az internetre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
"A MAC-cím viszont csak a belső hálózaton érvényes a weboldal nem éri el a géped MAC-címét - ahhoz valamilyen olyan program kell, ami közli azt a weboldallal."
Mellesleg felismerné valaki a saját laptopját MAC-cím alapján? Az emberek nem nagyon szokták feljegyezni, vagy kibányászni valami logból.
#5 Tévedsz. A mac-cím egy egyedi hardveres azonosító, amit nem lehet megváltoztatni, és ismert a felkeresett weboldalak számára.
Persze az átlag user nem ismerné fel mac-cím alapján a gépét, mivel azt sem tudja, hogy mi az, viszont a hatóságoknak ez sem jelentene kellő indok mellett akadályt.
5. Nem tegnap kezdtem én sem, felesleges volt okoskodni.
"és ismert a felkeresett weboldalak számára."
Erről meg csak feltételezem, hogy hülyeség.
9. Ez egy ostoba beszéd, csak az üres kötekedést szolgálja. Ha biztos lennél magadban, nem ez lett volna a válasz.
Lehet, kezd már leesni, hogy hülyeséget írtál.
Pont a komoly ember jellemzője, ha nem tud valamit biztosra, azt külön jelzi, hogy szerintem, feltételezem stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!