A Gondosórával akkor is meg lehet találni valakit, ha nem nyomja meg rajt a gombot?
Kértünk egy ilyet: gondosora.hu
Viszont demenciája van akinek kell. Néha elkóborol, ilyenkor nem biztos, hogy eszébe jut, hogy azt a segítségkérő gombot meg kéne nyomni.
Elkóborlás esetén, ha a rendőröknek jelezzük az elkóborlást és hogy van nála egy ilyen kütyü, akkor megtalálják? A rendőrnek értelemszerűen a nevét és címét meg tudjuk mondani az azonosítás végett.
A gondosóra központját kell felhívni, akik tudnak kommunikálni az óra gazdájával.
Ennyi erővel be is mérhetik a GPS segítségével, de inkább kérdezd meg őket, szerintem.
"A Gondosórával akkor is meg lehet találni valakit, ha nem nyomja meg rajt a gombot?"
Akkor sem, ha nyomja a gombot.
"Amennyiben bármilyen egészségügyi vagy biztonsági problémát észlel, csak meg kell nyomnia az eszköz jól látható és könnyen kezelhető nyomógombját, és összekapcsolódik egy diszpécser-központtal, amely azonnal segít neki. Ha valamiért nem tud kommunikálni, az óra helyét a diszpécserközpont - GPS-szolgálatás révén - akkor is egy gyorsan meg tudja határozni, és azonnal el tudja küldeni a segítséget."
Ahogy olvastam, hasonló típust lehet vásárolni magánúton is, aminek applikációját te kezeled, helyzetét folyamatosan követheted.
Csak akkor ha nincs lemerülve, és éppen nála van.
Van benne gyorsulásmérő, esést is tud detektálni, illetve jelzi a központ felé is ha merül az akku és tölteni kellene.
7.
Nekem nem úgy tűnik, hogy értelmezel válaszokat, de akkor minek a válasz?
9.
Teszek rá, gondolkodj, vagy így maradsz, momentán nem érdekel az állapotod.
Egyébként szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!