Létezik androidra hasonló eszköz mint az apple tag?
Igazad van.
Nem voltam elég pontos
Így helyes a kérdés:
Létezik androidra hasonló eszköz mint az apple airtag?
Az airtag ugyan Bluetooth-on keresztül kommunikál, de felhasználja a tag közelében lévő idegen iphonokat, így tulajdonképpen egy globális háló jön létre.
Nem hiszem, hogy ezt egy alis cucc tudja.
Oké, hogy nem 100%os, mert kell, hogy a közelben legyen egy iPhone, ami csatlakozik a netre, de ha ez teljesül, akkor megvan a lokáció.
Iphone-osok közül annyian szokták bekapcsolva hagyni a bluetoothot, hogy létre tud jönni egy ilyen háló?
Androidra én is keresek, eddig olyanról hallottam, amibe SIM-kártyát kell venni előfizetéssel, telekomnak van ilyen.
Nem kell bele előfizus sim, elég a feltöltős, legyen rajta valamennyi minimális mobilnet, ugyanis ezek kicsi adatmennyiséget használnak.
Én sima Telekom domino feltöltővel használtam.
Ezt viszont nem airtag-nek, hanem gps nyomkövetőnek hívják, ugyanis műholdakat és 2 ill- 3G hálózatot használ mobil adatra.
#5 Szerintem igen, persze az iphone "gyakoriság" függ a várostól, országtól.
Alapvetően tökéletesebb a saját sim és gps technológia, de olyan szenzációsan egyszerű és olcsó megoldás ez az apple-től, hogy megéri megkockáztatni. Olcsó az elem is bele. Veszel egyet, beteszed az autóba, 2 havonta vagy fél évente cseréled az elemet és ha eltűnik, akkor szinte tuti, hogy ad majd valami támpontot. Hogy meglesz-e az autó, azt nem tudni persze, de látok rá esélyt. Mindenesetre azt a 13000ft egyszeri befektetést megéri, akkor is, ha nem profi.
#6 milyen eszközt használtál?
# sima kis kínai gps trackert, meg a gyereknek volt nyomkövetős órája kisebb korában.
Volt hozzá egy kis applikáció, ami google térképet használt, tudtad állítani hogy milyen sűrűn küldjön a pozícióról koordinátát, tudtál állítani sms-t vagy pusht, ha elhagy egy zónát, meg ilyenek.
Minél sűrűbben küldte a pozíciót, nyilván annál jobban zabálta az akkut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!