Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Létezik androidra hasonló...

Létezik androidra hasonló eszköz mint az apple tag?

Figyelt kérdés

#Apple tag
2023. szept. 28. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
az airtag
2023. szept. 28. 22:02
 2/11 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Nem voltam elég pontos

Így helyes a kérdés:

Létezik androidra hasonló eszköz mint az apple airtag?

2023. szept. 28. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Persze létezik, ha rékeresel tele van vele az Ali, 1000Ft közelében.
2023. szept. 29. 08:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Az airtag ugyan Bluetooth-on keresztül kommunikál, de felhasználja a tag közelében lévő idegen iphonokat, így tulajdonképpen egy globális háló jön létre.

Nem hiszem, hogy ezt egy alis cucc tudja.

Oké, hogy nem 100%os, mert kell, hogy a közelben legyen egy iPhone, ami csatlakozik a netre, de ha ez teljesül, akkor megvan a lokáció.

2023. szept. 29. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Iphone-osok közül annyian szokták bekapcsolva hagyni a bluetoothot, hogy létre tud jönni egy ilyen háló?

Androidra én is keresek, eddig olyanról hallottam, amibe SIM-kártyát kell venni előfizetéssel, telekomnak van ilyen.

2023. okt. 3. 02:25
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell bele előfizus sim, elég a feltöltős, legyen rajta valamennyi minimális mobilnet, ugyanis ezek kicsi adatmennyiséget használnak.

Én sima Telekom domino feltöltővel használtam.

Ezt viszont nem airtag-nek, hanem gps nyomkövetőnek hívják, ugyanis műholdakat és 2 ill- 3G hálózatot használ mobil adatra.

2023. okt. 3. 05:42
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Repülőn lehet ezt használni?
2023. okt. 3. 06:21
 8/11 A kérdező kommentje:

#5 Szerintem igen, persze az iphone "gyakoriság" függ a várostól, országtól.

Alapvetően tökéletesebb a saját sim és gps technológia, de olyan szenzációsan egyszerű és olcsó megoldás ez az apple-től, hogy megéri megkockáztatni. Olcsó az elem is bele. Veszel egyet, beteszed az autóba, 2 havonta vagy fél évente cseréled az elemet és ha eltűnik, akkor szinte tuti, hogy ad majd valami támpontot. Hogy meglesz-e az autó, azt nem tudni persze, de látok rá esélyt. Mindenesetre azt a 13000ft egyszeri befektetést megéri, akkor is, ha nem profi.

#6 milyen eszközt használtál?

2023. okt. 3. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Az Apple AirTag-nek egyetlen előnye van, hogy jól integrálódik az Apple ökoszisztémájába. Minden másban lekörözi egy egyszerű mobilnetes nyomkövető. Azért én a 13 ezret egy nyamvadt kulcstartóért nem mondanám olcsónak.
2023. okt. 6. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

# sima kis kínai gps trackert, meg a gyereknek volt nyomkövetős órája kisebb korában.

Volt hozzá egy kis applikáció, ami google térképet használt, tudtad állítani hogy milyen sűrűn küldjön a pozícióról koordinátát, tudtál állítani sms-t vagy pusht, ha elhagy egy zónát, meg ilyenek.

Minél sűrűbben küldte a pozíciót, nyilván annál jobban zabálta az akkut.

2023. okt. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!