Legjobb offline GPS alkalmazás Magyarországon?
Szlovákiai vagyok, de gyakran járok Magyarországra, és szükségem volna egy offline GPS-re gyalogláshoz. A probléma az, hogy a legtöbb offline GPS elképesztően nagyon laggol (pl a Google Maps.)
iOS-on vagyok. Köszi, ha segítesz!
Ismerősöm azt mondta, hogy indulás előtt otthonról net-hozzáféréssel virtuálisan "bejárja" a térképek alkalmazással azokat a helyeket, amelyekre szeretne menni vagy még annál is nagyobb területet és ekkor letöltődik a gyorsítótárba a térkép. Innentől már "megy offline is", legalábbis neki.
Régen beszéltünk erről, azóta változhatott -e ez (vagy időnként esetleg üríti valami a gyorsítótárat) nem tudom.
Ez hátha segít (Google térképek esetén):
App Store: ennek elég magasak az értékelései:
Maps.Me alkalmazás:
Megírod melyik vált be a legjobban?
Maps.me teljesen jó sokat használtuk nyaralásokon.
A GPS alapvetően "laggol" csak sok alkalmazásban ezt próbálják elrejteni, de amikor nem adja ki a varázslat akkor elég cifra dolgok kerekednek belőle.
Google Maps-nek van offline modja.
"A probléma az, hogy a legtöbb offline GPS elképesztően nagyon laggol (pl a Google Maps.) iOS-on vagyok"
xd, jó iphone lehet, ha a Google Maps-et már nem bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!