Munkámból kifolyólag szeretnék vásárolni GPS-t olcsón ami olyan helyeken is elvisz ahol csak teherautó haladhat, amit találtam jó lenne?
Nem tűnik minőséginek, esetleg lenne jobb hasonló árazással vagy tényleg csak 100ezer forint felett van jó?
Családban van egy ilyen készülék ( [link] ), viszont ez nem lenne jó a munkámhoz, vagy rosszul tudom és beállíthatom rajta hogy vigyen teherautóknak szánt utakon is?
Mondjuk ennél elég érdekes hogy WinCe rendszerű és Igo van rajta "gyárilag"-a hivatalos oldalon a támogatott típusok listáján nincs rajta ez a márka...Úgyhogy soha többé nem tudnád szabályosan frissíteni,a térképeket mókolással talán,de a kamionos információk évek óta nem működnek Igo primo-n.
Továbbá:8Gb-ra hogyan fér rá teljes Európa térképe?
Én nem vennék ekkorát, egy 5"-os pont elég.
" beállíthatom rajta hogy vigyen teherautóknak szánt utakon is? "
Minden úton elvisz, csak a kamion program nem enged ahol tilos a teherfprgalom.
Van nálunk a cégnél kollégáknál sok féle, de a legtöbben androidos online navira esküsznek, mert az a pillanatnyi forgalmat sokkal pontosabban mutatja, plusz havonta frissül a térkép és nincs vele annyi macera mint a windows alapu navikkal. Itt egy alternatíva segítség képp amit nálunk a vén rókák használnak előszeretettel.
WayteQ x955 7" SygicTruck EU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!