Milyen GPS-t vegyek?
Sziasztok!
Párom kamionozni fog és nem adnak GPS-t. Tapasztaltabbakat kérdezem mire figyeljünk amikor vesszük és ki milyet ajánl?
Köszönöm!
Teljes európa térképpel és élettartam frissítéssel.
Persze truck program legyen rajta.
Nem az ára a mérvadó, a legjobbat szeretnénk venni..
Köszönöm a segítséget!
#3 ha nem érdekel a pénz, akkor Garmin Dezl LGV 700 vagy 800, ebből nekem az 1-el régebbi dezl 710 van, vagy Tomtomból ha jól látom a most legújabb a TomTom GO Expert 7, nekem a Go 6250 van, de azt már nem gyártják.
Szóval mind a kettő van nekem, ezért szerintem elég releváns a véleményem. A tomtom egy faék egyszerű gps, de a forgalmat nagyon jól és átláthatóan mutatja. A Garmin egy nagyon szuper gps, tele extrákkal, de a forgalmat annyira nem mutatja átláthatóan és előre tervezhetően mint a tomtom.
Vagyis ha a párod sokat jár németben, akkor inkább a tomtom, ha meg másfelé, esetleg skandinávia, akkor a garmin, aranyat ér az időjárás előrejelzője meg az útviszony előrejelzője így télen főleg abban a környezetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!