Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen jó megbizható GPS-t...

Milyen jó megbizható GPS-t tudok venni autóba 50 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy WayteQ 7 colos navigációm van, amit a tesóm adott, mert nem kell neki. Eleinte örültem neki, de rájöttem hogy túl nagy nekem az autóba a 7 colos mérete miatt. Sokat elvesz a látótérből, hiába kőzépre teszem vagy bal oladlra, akár milyen szögbe állitom sehogyan sem jó egyik helyen sem.

Tetszik a grafikája, de személyautóba nem nagyon jó. Tesómnak furgonban haználta.

Milyen megbizható minőségü navigációt tudnék venni kb. 50 ezer forintért, amivel nincs sok hiszti?

Mondták hogy olyan nem jó ami önmagát frissiti, mert sokszor lefagy, meg belassul.

Nekem olyan kell amit, mondjuk 2 évente tudom frissiteni, vagy amikor én akarom.

A kijelzó 4 vagy 5 colos lenne jó.

2022. szept. 2. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 12 éves garmin gps em van, negyedévente ingyen frisithetema teljes europa térképet.

Elég sokat volt használva és még mindig müködik, amig müködik nem is vezsek másikat.

Kicsi kompakt masina:)

Asszem garmin nüvi250 a tipusa, kb vagy 10 éve nem is gyártják :)

2022. szept. 15. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:

mégis van 50 ezer alatt

azt gondoltam drágábbak ezek már

de még se...

[link]

2022. szept. 15. 15:06
 13/13 A kérdező kommentje:
12: Köszi! Jó a nickneved. :D
2022. szept. 15. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!