Hogyan lehet a GPS készüléken új térképet aktiválni?
"Amikor felraktam a kérdést, nem telefonra gondoltam hanem egy Navon márkájú különálló navigációra."
A kérdésben mindig le kell írni pontosan mire gondolsz! :)
A navigációs készülékek forgalmazója, gyártója közli ezeket az információkat. Vásárlás előtt a készülék típusa alapján érdemes ezeknek az információknak utána nézni.
A memóriakártya azért kell mert többnyire csak 4-8 MB tárhely van bennük,ebből a rendszer eleve lefoglal néhányat,ezért csak néhány ország térképe férne rá.
Ha egész Európa térképét(vagy a többségét)fel akarnád telepíteni akkor már kevés lenne ezért kell a memóriakártya.
+lehet videót,zenét rámásolni és a GPS-el lejátszani.
A drágább kütyükre "ÉLETTARTAM INGYENES TÉRKÉPFRISSÍTÉS"van,az olcsóbbakra 1 év,ami azt jelenti hogy ennél max.2x lehet,utána fizetős.(azután vagy sikerül frissíteni vagy nem)
Amúgy a borítékolom hogy a Navonnal csalódni fogsz,a dobozra rajzolt térkép köszönő viszonyban sincs a valódival,pénzért lehet olyan extrákat rátenni amitől úgy nézne ki szoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!