Navigációs app motorozáshoz csak hang alapján?
Sziasztok! A sisakban van bluetooth hangszóró és a telefon a zsebemben. Csak hang alapján szeretnék nacigációt. Nem szeretném a telefont tartóval a kormányra rögzíteni.
Ami fontos lenne:
- ne akarjon állandóan új útvonalat ajánlani. Kitaláltam merre akarok menni azt tartsa.
- akár előző nap megtervezem az utat elmentem és azt tartsa és ne kelljen nyomkodni semmit a végcélig.
- elindítom, billentyűzár rá, zsebbe elrak és csak mondja az utasításokat.
Amiket próbáltam és bajom van vele:
- Google maps: csak úgy lehet rávenni hogy arra vigyen amerre én akarom hogy köztes pontokat rakok be viszont ezzel az a baj hogy mindegyiknél rá kell nyomni hogy oké hogy mehetünk tovább. Mivel a zsebben van a teló ez problémás.
-Waze: ugyanaz a gond mint a google maps-el plusszba itt max 1 köztes pontot enged.
Milyen android appot ajánlanátok erre?
"csak úgy lehet rávenni hogy arra vigyen amerre én akarom hogy köztes pontokat rakok be "
Nem kell, PC-n szépen meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!