Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Wayteq x955 (IGO primo) hogy...

Wayteq x955 (IGO primo) hogy lehet a térképet frissíteni?

Figyelt kérdés
Rávitt a naviextras.comra elvileg ott kell de amikor írja hogy válasszam ki a gps típusát nincs a listában a wayteq és így regisztálni sem tudok...

2022. máj. 7. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Valszeg azért mert gyárilag szoftver nélkül árusítják.
2022. máj. 7. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy vettem hogy garanciásan kéztől hogy rajta volt már az igo. Ez 1 évre szól azt mondta. Akkor ezt nem is tudom frissiteni csak ha lejár az 1 év és újat veszünk rá?
2022. máj. 7. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem kell megvárni az egy évet.

Legálisan megveszed rá a térkép szoftvert és azt tudod frissíteni.

2022. máj. 7. 19:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem és azt rá kell telepíteni gondolom laptop segíteségével?

Ez is meg lett rá véve legálisan azt mondta akitől vettem hogy majd 1 év múlva jár le...

2022. máj. 7. 19:34
 5/9 Nahar válasza:

naviextras.com oldalon azért nem találod a WayteQ-et, mert ez a készülék nem támogatott, vagyis legálisan nem telepíthető az x995-re (sem).

Azaz csak illegális (virágboltos) megoldás létezik.

2022. máj. 8. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:

A content/map mappában kell kicserélni a térképfájlokat, meg még amit akarsz frissíteni. A térképfájlok az fbl kiterjesztésűek, a többi csak a mellékes dolog, például 3d épületek stb...

Ha van egy ncore, vagy bithorlo regisztrációd, letöltöd és egyszerűen cseréled az elavult fájlokat.

2022. máj. 8. 10:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült egy 2021es terképre kicserélni a 2018ast ami rajta volt 🙂
2022. máj. 9. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát, azzal nem sokra mentél... 2022 van.
2022. máj. 10. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs frissebb verzió még kiadva...ez a legfrisebb: 2021Q4. Ha lesz majd frissitem arra
2022. máj. 11. 06:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!