Megfelelő GPS-t keresek futár munkara?
Figyelt kérdés
GLS-nél vagyok futár és egy olyan gpsre lenne szükségem ami csak mutatja az utcákat. Nem kell, hogy navigáljon, csak látni szeretném, hogy melyik utca is van mellettem.2021. dec. 14. 19:53
1/6 anonim válasza:
Ööö, bármelyik tudja ezt.
Pl. a Google Térkép a telefonon.
2/6 A kérdező kommentje:
Én valami olyasmire gondoltam amit a szélvédőre fel raksz és csak ha kell rapillantok, hogy melyik utca is van mellettem. A telot azt használom, viszem magammal az azért nem jó.
2021. dec. 14. 20:17
3/6 anonim válasza:
Veszel egy olcso okostelot megfelelo meretu kijelzovel es persze GPS-zzel, google terkepet letoltod es a megfelelo teruletet offline terkepkent letoltod. Se net, se semmi nem kell hozza, es bar navigalni igy nem tud, de terkepkent funkcional.
4/6 anonim válasza:
Ja, akkor neked egy gps kapcsolattal rendelkező kijelző kellene, ami térképet nem is mutat, csak kiírja a közterület nevét, ahol éppen vagy. Ha jól értem. Nos nem tudom, létezik-e ilyen, de nagyon nem bíznék benne, mert bármelyik navi tévedhet. Ha térkép is van, akkor legalább látod a környéket, vam viszonyítási alapod.
5/6 anonim válasza:
Erre elég egy 10.000 Ft-os használt tablet is. Letöltöd rá a Google térkép alkalmazását, azon belül a neked kellő országrész térképét, utána már csak a GPS-t kell bekapcsolni, szabad ég alatt az is elég pontos.
6/6 anonim válasza:
veszela jófogáson egy 5000 forintos hazsnált gps navit felrakod a szélvédőre, azokon mind van térkép funkció, amikor nem konkrét helyre navigál, csak mutatja merre mész melyik utcán mennyivel melyik égtáj felé stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!