Mercedes actros kamionon valaki felismeri ezt a fajta 24v csatlakozot? Ha igen hol lehet kapni ehez valami adaptert? (kép a leirásban)
Leírhatná hány voltot szeretne egy 24V-os csatlakozóból?
Hát... huszonnégyet?
6. " Ha igen hol lehet kapni ehez valami adaptert? "
Ezt érted?
Értem.
No és te tudtad hogy az "adapter" jelenthet egy kábeles csatlakozót is aminek másfajta csatlakozó van a másik végén? Pl. ami ezt szivargyújtó aljzattá "konvertálja"!
Szerintem most a kérdezők azon vitáznak, ami a kérdésből nem derül ki pontosan.
A kérdező azt írja: "adapter"
Viszont lehet hogy csak "csatlakozót" szeretne csak.
És ez egy kis zavart okoz...
Az "adapter" az én értelmezésem szerint valamilyen átalakítót, konverziót jelent. Ami lehet fizikai (pl mondjuk a képen látható csatit átalakítja mondjuk szivargyújtóssá.), vagy lehet elektronikai (pl 12V-ot csinál). Vagy mindkettőt egyszerre (pl 5V USB). Szerintem az adapterek ezek...
De a kérdező azt gondolom inkább mégiscsak a csatlakozóra szeretett volna kérdezni, mert mikor megkapta a választ meg is köszönte. Szerintem ezért már ezen ne vitázzatok, ne pontozzátok le egymást.
Ha majd feszultség és/vagy csatlakozó átalakítót szeretne, majd jelzi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!