Mi szükséges egy megfigyelő rendszerhez? (kamera)
olyanra gondolok pl:monitor kell e hozzá vagy a kamerákat milyen vezetékbe kell dugni stb.
minden választ örömmel várok.
csak gyorsan kerestem egy megfigyelő rendszert, hogy azért tudjátok miről beszélek: [link]
Inkább rendes kerítésre, vagy kutyára költsön. A kamera nagyon ritka esetben ér valamit.
A rendőrők meg nem szeretnek a cigányokkal foglalkozni. De ha téged sejtenének a felvételen, akkor persze más lenne a helyzet.
Egyszer volt egy esetem, amikor hazafelé megállítottak a cigányok, hogy van-e tüzem, cigim, meg hány óra van, stb ...
Amikor kiderült hogy se tüzem, se cigim, se az időt nem mondom meg, akkor pénz kellett, ezt se adtam, az egyik megütött hogy átestem a korláton a járda mellett. Akkor jött egy járőrautó, kiszaladtam elé az útra, még meg se akart állni. Eléálltam, megálltak, mondom mi a helyzet. Két rendőr volt, az egyik odament a cigányokhoz, a másik engem kérdezett, aztán megbeszélték. Szóval a végén a rendőrők azt tanácsolták nekem, hogy máskor ne kössek beléjük, főleg ha többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!