Vettem egy Audi 6 (c6) 2011-et, átnéztem mindent rendben találtam, de a navigáció cd-t nem néztem meg, hogy a helyén van e, és nem volt. Tehát nincs meg, hogy vagy hol tudok venni eredeti navi cd-t ami az én autómhoz való?
A csomagtartóban van bal oldalon hátul, kb így néz ki. A képen alulról a második a DVD olvasó.
Nem kell semmit se telepíteni, kiírod DVD-re, beteszed hátul az olvasóba és menni fog.
4-esre reagálva, semmi gond nincs a gyári navigációval. Nyilván egy közel 20 éves offline navigációs rendszertől ne várd el azt a tudást, amit egy naprakész online navigáció tud.
Ha a felhasználói interfésszel meg tudsz barátkozni, akkor egy nagyon pontos és jól használható navigációt kapsz. Sokfelé jártam Európában (Franciaország, Németország, Olaszország, Horvátország, Bosznia) és sehol nem volt vele gondom, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor vitt be a málnásba. Google maps többször szívatott már meg.
Bátran próbáld ki, aztán meglátod, hogy tetszik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!