Van olyan mobilalkalmazás ami megmutatja ki használ éppen mobilt a közvetlen közelemben?
Szóval látod én is hülyeséget írtam már. Ekkora baromságot még életemben nem láttam kérdésként kiírva hajnali 3-kor,szóval mondatom így helyes: "Eljöhet egy ilyen világ még, mert a természeti katasztrófák úgy térdre fogják kényszeríteni az emberiséget, hogy mindenki rá lesz utalva a másikra, nemtől, hovatartozástól, anyagi állapottól függetlenül".
Nah valahogy így szerettem volna írni:D
Én bepisiltem rajtad előző előtti hozzászóló:DDD
Ilyen nincs,ki vagy te??
Valami vicc mágus itt kora hajnalban?
Őrültek gyülekezete?
Megafon, magashegyi ordibálás vonaton ülőknek.
Mi ez középkor, vagy valami régi Csehszlovák film, holtkoros parasztoknak?
Az app kitalálója se semmi.Nekem jó lenne
mert legalább tudnám mikor jön haza a barátnősöm
pár utcával arrébb. Mentem meghalok:))))
"Mi ez középkor, vagy valami régi Csehszlovák film, holtkoros parasztoknak?"
egyre jobb,nyomjátok csak,legalább reggelig mindenki összecsinálja magát:DD
Mi van itt,
senki nem alszik,
itt a világvége??:)
Régen volt egy Androidarround nevű app ami megmutatta a közelben lévő android felhasználókat akik szintén feltették ezt az appot.
Aztán ott van a Waze. Vezetés közben látom ha egy másik Waze felhasználó is arra jár. Nyilván nem "élő" adat, de ha pl. az M7-esen vagyok és egy másik Wazer is ott van akkor látom ote. De azt nem mutatja már az app, hogy egy felé megyünk vagy ellentétesen, illetve, hogy hozzám képest melyik sávban van.
Facebook: be tudsz jelentkezni hogy hol is vagy épp. Na, ezzel máris tudatod az egész világgal, hogy hol vagy.
Társkereső appok is mutatják a közeledben lévő felhasználókat. Sőt, a Badoo még azt is jelzi ha egy utcában voltatok egy időben.
Az életmentésre is kitaláltak már egy appot. Ha szarul vagy megnyomod a gombot és a közelben riasztja azokat akik szintén felhasználók és nyújthatnak elsősegélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!