Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen Gps-t vegyek amibe...

Milyen Gps-t vegyek amibe beírom a kezdő pontot, az úti célt és köztes megállónak még kb. 20 címet, és ezeket optimalizálja?

Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Számítógépen a google térképben ezt megteheted, és ha kész, átküldöd a mobilra.
2020. dec. 12. 20:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Az max 10-et tud és menet közbe nem vagyok számítógép közelben.
2020. dec. 12. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb gps készülék tud ilyen funkciót

az más kérdés, hogy 20 köztes pont már elég sok. Lehet nem bírnak el ennyivel (Az olcsóbb, gyengébb készülékek biztosan nem) és lefagynak.

Ha túl hosszú az út, érdemesebb részletekben leterveztetni.

2020. dec. 12. 21:37
 4/12 A kérdező kommentje:
WayteQ x995 20-30 ezer között van. Talán az jó lehet igo-val. Mit gondolsz?
2020. dec. 12. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Garmin 30 a limit.

[link]

2020. dec. 12. 22:10
 6/12 Paczalos István ***** válasza:
Használd a telefonodon a google, vagy vaze-t hang alapon. Csak ki tudod mondani Budapest 43.kerület hozvisz utca harmincnégy. Csak a waypointokat kell bemondanod, és szépen megtervezi. Gondolom, valamilyen futárkodáshoz kell.
2020. dec. 13. 06:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Én IGO-t használok, Wayteq GPS-el, már vagy 15 éve. Már harmadszor cserélem, ahogy megjelent az újabb verzió. Mindegyik Windows CE volt, és kiválóan működött. Köztespontot is lehet rajta beállítani, de azt sohasem próbáltam, hogy hányat. Elég bonyolultnak találtam a beállítást, ezért nem használtam, inkább mindig beállítottam a következőt, amikor odaértem az előző célhoz. Azért írom, hogy bár a Wayteq-t Igo-val találtam a legjobb GPS-nek, a te céljaidra a sok köztesponttal valószínűleg nem a legjobb választás.
2020. dec. 13. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyik sem tudja automatikusan sorba rendezni őket, így gyakorlatilag nincs jelentősége hogy egyet adsz meg, ötöt vagy húszat.

Ahhoz fog navigálni először, amit először adtál meg és így tovább az utoljára megadottig. Nem tud olyat hogy kiválasztja melyik van közelebb, és melyik van távolabb, majd sorba állítja a távolság szerint, pedig szerintem hasznos lenne.

2020. dec. 13. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:

A fizetős tudja azt hiszem 23 köztes pontig.

[link]

2020. dec. 13. 22:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom a google térképet hang alapon bár az nem teszi sorba a címeket vagy nem találom hogy kell optimalizálni. Letöltöttem a telefonomra az IGO-t az 7 napig ingyenes kipróbálom azt is, bár ezek nagyon merítik a telefont, meg telefonálni is kell, úgyhogy csak szükségem lesz egy gps-re, legfeljebb kevesebb köztespontot írok be. Egyenlőre nem látok jobbat a WayteQ-nél Igo-val.
2020. dec. 13. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!