Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » A NAVON GPS-eknél hogyan...

A NAVON GPS-eknél hogyan működik az élettartam,térkép,szoftver frissítés? A többi lent található!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék egy kérdést feltenni.

Jövőre lenne aktuális egy NAVON GPS vétele,de sajnos nem tudom,hogy fizetős-e a frissítése,vagy ingyenes?

Sajnos én nem nagyon értek hozzá...

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2020. dec. 7. 18:50
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az, hogy ingyenes-e, az le van írva. Van egy szoftver, amit telepítesz gépre, utána kell regisztrálni magad és az eszközt, rádugod a gépre, a szoftver felismeri és lesznek opciók, hogy pl. frissítés és ha van, akkor frissíted. Általában negyedévenként van új frissítés,ami ingyenes, de lehet fizetős opciókat is kiválasztani. Általában így kegy.
2020. dec. 8. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Esetleg le tudnád írni nekem annak a szoftvernek a nevét?

2020. dec. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!