Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Google Térképben hogy állíthat...

Google Térképben hogy állíthatom ha megadott útvonalon szeretnék haladni?

Figyelt kérdés
Tehát A-ból B-be szeretnék menni, de nem azon az útirányon át amit alapból felajánl, hanem amerre én szeretnék menni, és úgy mutassa nekem az utat.
2020. okt. 25. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg köztespontokkal tudsz bohóckodni. De alapvetően a Google Térkép alkalmatlan erre a feladatra.
2020. okt. 25. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Adsz meg köztes helyet "megállót"

Vagy elindulsz arra amerre akarsz és előbb-utóbb újra tervez.

2020. okt. 25. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

beütöd a-t és b-t

rányomsz az útvonalra bal alul

aztán a jobb felső sarokban 3 pontra nyomsz és ott megálló hozzáadása.

a megállót húzhatod fel-le és beírhatod mit akarsz úzba ejteni, vagy kiválaszthatod a térképről is.

2020. okt. 25. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Számgépen a felajánlott útvonalon ahol el akarsz térni az egérrel nyomott bal billentyűvel elhúzod a jelölést arra amerre mennél. Ezt tetszés szerint húzogathatod települések között. Ha kész át küldheted telefonra és ez alapján fog navigálni a célig.
2020. okt. 25. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:

1, 2, 3. Igen ezt a verziót ismerem, csak ha a köztes ponthoz érek, ott vége van a navigálásnak. Csak akkor megy tovább ha babrálok a telefonnal, azt pedig általában nem szoktam vezetés közben. Viszont ha közben újratervezés van, az sem rossz csak az mégsem egy előre eltervezett útvonal.

4. Köszi, de a laptop vagy a PC lehet nem a legjobb megoldás autóba. Pont hogy telefonon kellene egy ilyen opciót integrálni a Mapsbe, mivel azt használom GPS gyanánt.

2020. okt. 25. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Gépen megtervezed, majd telefonra átküldöd és megvan (El is lehet menteni, ha jól tudom )
2020. okt. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!