Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » GPS telóra futárkodáshoz?...

GPS telóra futárkodáshoz? Melyik vált be?

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenki másra esküszik. Nekem az IGO rendszere vált be. Használtam waze-t is meg a Google térképét is ami GPS-nek is használható volt, az sem volt rossz de nekem az IGO vált be. Vannak akik fikázzák de nekem az jött be eddig. Ingyenes változatról nem tudok hogy van-e jelenleg elérhető. Nekem valami 10 éves szülinapi akcióban sikerült beszereznem az ingyenes változatot és jó, határozottan jó mert számtalan nagyvárosban gond nélkül eljutottam oda ahova kellett, időben jelzett hogy mikor hova forduljak és nem az utolsó utáni pillanatban.
2020. szept. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!