Le tudnak nyomozni?
Figyelt kérdés
Googlen kerestem neten és bele futottam egy ilyen horoszkópos ízéba és válaszolni kellett neki ilyen üzenet formájába voltak válaszok és neked ki kellett választani a válaszod, aztán l kellett hívni vissza akartam lépni de véletlen fel hívtam (tényleg véletlen volt ) és úgy gondoltam akkor beszélek vele, kérdésekre kellett válaszolni igennel vagy nemmel olyat tett fel hogy szenvedek-e álmatlanságba azt mondtam igen mert este éjfél előtt nem tudok el aludni ügye suli van ezért fáradt leszek, meg hogy ha telihold van akkor észreveszek magamon változást mondom nem, a többi kérdésre ne tudom a választ 336 FT maradt a telómon de attól félek hogy le tudnak nyomozni ezáltal hogy én fel hívtam anyámat meg nagyon féltem. Szerintetek le fognak nyomozni és ha igen akkor lesz belőle valami nagyobb baj??2020. szept. 1. 23:40
1/4 anonim válasza:
Miért nem nyomtad ki a rákba? Az ilyen csak lehúzza az embereket pénzel.
2/4 anonim válasza:
én az ilyen kérdésektől szenvedek "álmatlanságba"
Simán le tudnak nyomozni a telefonszámod alapján
de amúgy nem fognak, miért tennék?
Édeasanyádat meg oktasd ki hogy ne vegyen semmit telefonon, ne mondon semmire igen!!!!
Már hangszerződések is vannak és simán megköttetik olyannal akik nem figyelnek oda és végig igene-zik....
Apámat is mindig vizsgáztatom miket mondjon... ő is belefutott ilyen baromságokba, aztán azóta folyamatosan hívogatják. Párat elküldtem a k. anyjába, a többieket meg kinyomjuk.
nem kell senki ismeretlennel beszélni és főleg nem szabad venni semmit, nem szabad kiadni semmilyen adatot!
remélem tanultál az esetből!!
3/4 A kérdező kommentje:
Persze tanultam belőle de nem tudtam hogy a végén fel kell hívni valakit
2020. szept. 2. 15:06
4/4 anonim válasza:
azt javaslom hogy nézd át újra az általános iskolai nyelvtan anyagokat mert nem lehet elolvasni az ilyen szöveget ha valaki így ír hogy egybe folyik minden nem használ pontot a mondat fogalmát nem ismeri légyszives próbálj meg rendesen írni mert ha így írsz senkinek nem lesz kedve elolvasni pláne nem válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!