Mennyibe kerülne egy biciklibe GPS-t "installálni"/belehelyezni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 23:03
1/11 A kérdező kommentje:
Jah, azért, hogy ha eltűnne, megtaláljam.
2020. aug. 22. 23:05
2/11 anonim válasza:
Ilyen létezik? Én vennék egy telefontartót a kormányra, és egyszerűen az okostelefonomat használnám GPSnek. Nincs egyszerűbb megoldás.
3/11 anonim válasza:
A kérdezőnek nyomkövetőre van szüksége.
4/11 A kérdező kommentje:
3# Így van. Tapasztalatból már csak olyan biciklit vennék, amit el tudok látni ilyen "nyomkövetővel". (Mintegy 8.biciklinek:/)
2# amúgy ezeken a e.rollereken, bicikliken, nem is lenne butaság, egy iylen fix beépített berendezés...:)
2020. aug. 22. 23:35
5/11 anonim válasza:
Anno a tolvajkergetők a spybike nevü eszközt használták. Emagon ilyesmit 29 ezerért láttam, plusz lesz kell bele egy SIM kártya is.
6/11 anonim válasza:
És aki szakértő tolvaj, egyből kiszúrja, és azzal kezdi, hogy hatástalanítja.
7/11 anonim válasza:
Azért az alkalmi tolvajok ellen tényleg jó, de önmagában kevés, zsaruk előtt tudnod kell BIZONYÍTANI, hogy az a te bicajod. Persze ha csak visszaszerezni szeretnéd, vagy önbíráskodni...
8/11 anonim válasza:
7-es: A zsaruk előtt bizonyításhoz a bringáknak is van alvázszáma, vásárláskor pedig a szaküzlettől kérhetsz kerékpáros igazolványt, ezzel tudod igazolni, hogy a tiéd a bicó. Persze ha lekaparják vagy szétkapják a bringát, úgy már nehezebb...
9/11 anonim válasza:
A youtu-bon vedd fel a kapcsolatot a tolvajkergetok-el ! Ok nagyon jo otletet tudnak adni !
10/11 anonim válasza:
#8 pontosan erre gondoltam. Simán az alvázszám nem feltétlenül elég, bár nyomós, de mondhatják, hogy akkor fényképezted le, amikor ki volt lakatolva valahová. Számla, fényképek, igazolás, na az igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!