Google idővonalhoz hozzá lehet adni hasraütésszerúen helyeket?
Figyelt kérdés
#Google fiók idővonal hol jártam
2020. aug. 9. 04:53
1/3 anonim válasza:
Igen.
Az idővonal szerint műlt vasárnap Moszkvában voltam autóval. Minszkben egy kutyát is lefényképeztem. Többszöri próbálkozással kb egy órát pöcsöltem vele, míg kitaláltam mit és hogy kell trükközni.
2/3 anonim válasza:
fakeGPS kordinátákat meglehet adni, én anno pokémongo megjelenésekor így kerestem android emulátorral pokémonokat newyorkban :D Mire ide ért Mo-ra már volt egy tucat pokémonom és meguntam a játékot.
3/3 anonim válasza:
Nekem bármit enged beírni, akár azt is simán felülírhatom, ahol a GPS be volt kapcsolva. Olyan van, hogy nem sikerül elmenteni az adatokat, de ez inkább adatbázis-probléma, nem függ össze azzal, hogy mit próbál menteni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!