Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Melyik autós kamerát választan...

Melyik autós kamerát választanátok?

Figyelt kérdés

Mio 792

Azdome M06

Melyik a fontosabb tulajdonság? 4K legyen vagy inkább Full HD 60 fps?

[link]

[link]

#Mio #Azdome
2020. jún. 5. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen felesleges autóba kamera. Anélkül nem tudsz vezetni? A szabályokat anélkül is be lehetne tartani. De hát fáj betartani, nehéz kitenni az indexet is, az autósok fele nem teszi ki, amikor kéne, de csodálkoznak, ha lelépnek eléjük. De kamera az nagyon kell.

A többi szabályt is nehéz betartani, és a levegő szennyezése is lényegtelen. De kamera az nagyon kell.

2020. jún. 5. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

1, amikor baleset van jól jön.

Nekem is volt már olyan, hogy levitték a tükröm és jött azzal, hogy én voltam a hibás...mondtam, nézzük meg a kamerát, na akkor rögtön elismerte...

A linkeltekből a mio, amúgy

[link]

De nézz körül itt: ha erről a linkről regisztrálsz, akkor kapsz 20dollárnyi kupont az első vásárlásod után én meg egy 10%-osat :)

[link]

2020. jún. 5. 14:32
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Közhely, de az oroszoknál már korábban elterjedtek a kamerák, nem véletlenül, van tele Youtube is ilyen felvételekkel.

A közlekedési kultúra "érdekes", de amikor bizonyítani kell, az már igen nehéz. Viszont a bíróság már régóta figyelembe veszi a felvételeket is. Régebben, mint nálunk.

2020. jún. 5. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az oroszoknál kötelező a kamera.
2020. jún. 5. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen áron ezt venném. Egyébként ha 1080p 60fps tökéletes, de már a 30fps is. A 4K felesleges, hacsak nem tervezel hibátlan minőségű úti videókat készíteni a hegyekben, mert másra bőven elég a 1080p, de a 720 is. Sokkal fontosabb például, hogy sötétben is látni lehessen a rendszámokat, illetve hogy felvegye az esetleges eseményt parkolás közben is.

2020. jún. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!